Meer verno.

Achter de schermen.

Verno vorm
Remco Vlasma.
Chauffeur

Remco Vlasma

Hey Remco! Vertel 's, wat doe jij eigenlijk binnen Verno?
Vanaf maart 2018 ben ik werkzaam binnen Verno Materieelverhuur. Ik ben begonnen als terreinmedewerker en sinds een tijdje ben ik dieplader chauffeur.

En, is dat wat je wilde worden, toen je vroeger klein was?
Toen ik klein was, wilde ik groot worden.., maar zo groot ben ik nooit geworden.
Van kleins af aan wist ik al dat ik vrachtwagenchauffeur wilde worden, het vrachtwagen rijden zit in de familie. In dit vak ben ik dan ook van jongs af aan meegenomen.

Het beste advies dat je ooit hebt gekregen:
Geniet van het leven want het duurt maar even.

Energie, dat krijg jij van:
Het teamgevoel en de kwaliteit die wij als Verno leveren. Daarnaast haal ik ook veel plezier en energie uit mijn dagelijkse werkzaamheden als dieplader chauffeur.

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op hoe ik mijzelf als persoon heb kunnen ontwikkelen binnen Verno Materieelverhuur. Zo ben ik gestart als terreinmedewerker op het filiaal in Leeuwarden en sinds kort ben ik doorgestroomd naar dieplader chauffeur. Dit is een functie die precies aansluit bij mijn ambities.

Team Verno in een notendop:
Mijn ervaring is dat Verno een bedrijf is waar collegialiteit een belangrijke rol speelt. De onderlinge sfeer en samenwerking met mijn andere collega’s waardeer ik zeer binnen Verno.

Natuurlijk; de klant is Koning. Maar hoe verzorg je dat dan?
Ik geef net even dat stukje extra uitleg aan de klant of besteed extra aandacht en tijd aan een machine waardoor ik vrijwel altijd de machines of materialen met een goed gevoel achterlaat bij de klant.

Als níks kan mislukken, wat zou je dan willen proberen?
Een lastige vraag, om hier een eerlijk antwoord op te geven. Niemand is perfect, waar gewerkt wordt worden soms ook kleine fouten gemaakt. Mijn mening is dat wie niet werkt, ook geen fouten maakt... Het is maar net hoe je hier mee omgaat en dit weer oplost.
Kortom; als niks kon mislukken zou ik proberen foutloos te werken.

Pagina delen.