Meer verno.

Achter de schermen.

Verno vorm
Fokke de Graaf.
Verhuurmedewerker Leeuwarden

Fokke de Graaf

Hey Fokke! Vertel jij ook 's, wat doe jij eigenlijk binnen Verno?
Op vestiging Leeuwarden ben ik 2de man, wat ervoor zorgt dat ik zeer uiteenlopende werkzaamheden doe. Alles tussen baliewerkzaamheden, de verhuur, retourcontrole en reparatie van materieel tot zo nu en dan een bezorgrit. Ook de grote projecten bij industrieklanten mag ik samen met een collega afhandelen, vaak een enorme uitdaging!

En, is dat wat je wilde worden, toen je vroeger klein was?
Ik wilde altijd al graag iets met techniek doen en ben graag buiten. Daarom viel de keuze destijds op Defensie. Ik heb daar met veel plezier gewerkt, maar was na die periode aan een nieuwe uitdaging toe. Zo ben ik bij Verno beland, hier is geen dag hetzelfde en bovendien hebben we veel verschillende soorten materieel; techniek genoeg.

Het beste advies dat je ooit hebt gekregen:
Ga doen wat je leuk vindt!

Energie, dat krijg jij van:
Energie? Dat krijg ik van uitdagingen.
Iets wat eerst bijna onmogelijk of moeilijk lijkt tóch voor elkaar krijgen, dat is mooi.

Waar ben je trots op?
We verwachten dit jaar ons eerste kindje, dat ik bijna vader wordt, daar ben ik trots op.

Team Verno in een notendop:
Praatjes vullen geen gaatjes; laat maar eens zien wat je waard bent. En dat is volgens mij nu net waar Verno het verschil maakt.

Natuurlijk; de klant is Koning. Maar hoe verzorg je dat dan?
Door de klant gewoon zo goed mogelijk te helpen. Dat doen we onder andere door het geven van goede instructies en adviezen bij de verhuur van materieel. Door snel en efficiënt te werken en te handelen en door machines schoon en zonder mankementen te verhuren. Moeilijker is het niet.

Pagina delen.