Meer verno.

Open sollicitatie.

Verno vorm
Open sollicitatie.

Past Verno bij jou?

Om een service- en kwaliteitsniveau zoals men dat van Verno gewend is te kunnen garanderen spelen goede en gemotiveerde medewerkers een zeer belangrijke sleutelrol. Een goede balans tussen privé en werk, passende opleidingsmogelijkheden, goede arbeidsomstandigheden en -voorwaarden, interne doorgroeikansen en een goede werksfeer hebben dan ook de voortdurende aandacht van de organisatie. Mede daardoor kan Verno met trots zeggen al jaren een zeer stabiele groep tevreden medewerkers te hebben met nauwelijks verloop.

Ook geïnteresseerd in werken bij Verno?
Hebben wij op dit moment geen passende vacature voor jou? En ben jij op zoek naar een andere leuke baan en denk je dat Verno bij jou past? Dan verzoeken wij je om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.
 
Of mail jouw CV en motivatie naar info@verno.nl. Wij zullen jouw gegevens bewaren en contact met je opnemen zodra er een vacature ontstaat die past bij jouw profiel.
Wil je op de hoogte blijven van de vacatures binnen ons bedrijf? Geef dit dan aan in onderstaand formulier of volg ons op Facebook, Instagram en/of Linkedin.

Open sollicitatie Verno

Wil jij weten wat jòuw mogelijkheden bij Verno zijn?

Vul dan onderstaand formulier volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Graag het telefoonnummer vermelden waar je overdag op te bereiken bent.

Kun je aangeven voor hoeveel uren per week je een baan zoekt?

Per wanneer ben je beschikbaar?

Geef in een korte motivatie aan voor welke functie, welke vestiging/regio je een baan zoekt, wat je meeneemt aan werkervaring en opleiding én waarom jij ons team wilt versterken.


Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze vacatures?

Pagina delen.