Meer verno.

Achter de schermen.

Verno vorm
Jikke Swiersema.
Receptioniste

Jikke Swiersema

Ik ga iedere dag met plezier naar het werk!

Hey, vertel 's, wat doe jij eigenlijk binnen Verno?
Ik ben werkzaam als telefoniste/receptioniste op het hoofdkantoor in Leeuwarden. Al het telefoon- en mailverkeer komt bij mij binnen en als je ons komt bezoeken zie je mij of mijn collega Thelma meestal het eerst.

En, is dat wat je wilde worden, toen je vroeger klein was?
Vanaf de brugklas wilde ik graag bij de bereden politie, uiteindelijk na de opleiding oriënterend politie wist ik dat dit niet helemaal was wat ik wilde. Ik heb hier wel veel geleerd en heel veel beleefd! Ik ben gaan solliciteren en werken en uiteindelijk kwam ik bij Verno terecht. Nu, na 15 jaar, heb ik het nog ontzettend naar mijn zin. Verno is echt een fijn bedrijf om deel van uit te mogen maken.

Energie, dat krijg jij van…
Sinds vorig jaar heb ik schaatstraining in de wintermaanden. Hier krijg ik altijd enorm veel energie van. En een bakje koffie in de ochtend doet ook wonderen, haha!

Waar ben je trots op ?
Ik ben trots op mijn gezin met twee prachtige dochters van 2 en bijna 5.

Team Verno in notendop: Eerlijkheid, gezelligheid, geïnteresseerd zijn in elkaar en 100% inzet. Het voelt soms net als 1 grote familie.

Natuurlijk; de klant is Koning. Maar hoe verzorg je dat dan?
Het eerste aanspreekpunt zijn wij meestal. Dus zorg ik ervoor dat ik in ieder geval altijd vriendelijk blijf en goed luister, zodat ik de klant eventueel snel kan doorverbinden met de juiste collega. Veel klanten ken ik ondertussen ook wel bij naam en dat maakt het gesprek vaak ook net wat persoonlijker.

Als niks kan mislukken, wat zou je dan willen proberen?
Ik zou mijn eigen (nieuwbouw-) huis wel willen ontwerpen.

Waar mogen je collega’s jou voor wakker maken?
Een ski tripje met z’n allen…!!

Pagina delen.