Meer verno.

Achter de schermen.

Verno vorm
Yvette & Ingrid.
Planners Sanitairservice

Ingrid & Yvette

Bereikbaar, één van de zekerheden van Verno.

Yvette van der Woude en Ingrid Beeksma vormen samen het logistieke brein achter onze sanitairservice; ze zorgen voor de routing van 8 reinigingswagens en zo’n 1200 reinigingen per week. Na een periode waarin maatregelen tegen corona de drukte binnen de afdeling sanitairservice bepaalden, lag het in de lijn der verwachting dat halverwege 2022 de rust echt wel teruggekeerd was.

“En dat is dus niet zo. Inmiddels zijn Ingrid en ik sinds afgelopen herfst samen verantwoordelijk voor de planning, is er een nieuwe reinigingsauto aangeschaft en is ons team chauffeurs uitgebreid,” vertelt Yvette.
“Bereikbaarheid is één van de speerpunten van Verno. Of je nu de storingsdienst, de werkplaats of ons als planners nodig hebt, je krijgt ons altijd persoonlijk aan de lijn. Dat werkt zowel voor de klant als voor onszelf prettig, zo kunnen wij direct aanpassingen doen in de planning. Of, wanneer het echt nodig is, overleggen met één van de chauffeurs als er iets acuut geregeld moet worden. Met de uitbreiding van dit moment waarborgen we onze hoge hygiëne eisen en zorgen we er meteen voor dat de werkdruk onderling beter verdeeld wordt. Blije huurders, blije collega’s!”
 

Pagina delen.