Meer verno.

Achter de schermen.

Verno vorm
Marcello van der Woude.

Marcello van der Woude.

Marcello! Mogen we jou wat vragen..?
Natuurlijk!

Leg ’s uit, wat doe jij als verhuurmedewerker eigenlijk?
In de werkplaats van vestiging Groningen doe ik graag mijn werk. Dit houdt in dat ik veel retouren controleer. Machines die niet door de keuring komen worden voorzien van een rood label en gaan ter reparatie of keuring, een groen label betekent een betrouwbare en nette machine voor de volgende huurder. Ritjes op de Iveco vind ik trouwens een leuke afwisseling.

Energie, dat krijg jij van:
Afwisseling en uitdaging. Vroeger wilde ik graag automonteur worden, daar heb ik ook m’n diploma voor gehaald. Maar in het werk miste ik de variatie en dat is precies de reden waarom ik nu bij Verno werk. Ik hou van de uitdaging om iets toch werkend te krijgen zodat de klant altijd verder kan.

Welke vaardigheden komen goed van pas in je werkzaamheden? 
Als verhuurmedewerker bij Verno heb je te maken met een ontzettend ruim aanbod materieel. Dat ik m’n papieren voor automonteur heb, komt me nu erg goed van pas. Veel techniek is hetzelfde of heeft raakvlakken met auto’s, hierdoor red ik me dan ook prima.

Wat is het leukste aan je baan?
Het leukste? Dat is echt de afwisseling; geen dag is hetzelfde! Je weet hier nooit wat er op je te wachten staat, dat houdt het echt leuk.

Waar mogen je collega's jou voor wakker maken? 
Mijn collega’s mogen me wakker maken voor een goeie storing!

Pagina delen.