Meer verno.

Achter de schermen.

Verno vorm
Janneke de Boer.
Medewerker Marketing & Communicatie

Janneke de Boer

Bij Verno kleur je buiten de lijntjes en heb je geen 9-tot-5-mentaliteit!

Sinds 2015 mag ik mijzelf marketing medewerker noemen, als sidekick van onze collega Karin beleef ik de leukste dingen; van kerstpakketten bestellen tot interviews afnemen op locatie!

Hoe ziet jouw dag eruit?
Mijn dagen zijn heel afwisselend; interviews afnemen, het creëren van content, werken aan zoekmachineoptimalisatie, het maken van productfoto’s, nieuwsbrieven schrijven, het beheer over de social media accounts, het bouwen van Google Ads, het samen ontwikkelen van nieuwe huurmagazines of het verzinnen van vragenlijstjes als deze – op de marketingafdeling van Verno vermaken wij ons altijd!
Dat vermaken kan je zowel letterlijk als figuurlijk nemen; met z’n allen vormen wij een ontzettend gezellige afdeling (vinden wijzelf in ieder geval), die wij delen met zowel de binnendienst, de buitendienst, de evenementenservice als de toiletservice; dolle boel!

Wat is het leukste aan je baan?
Als je meer comments van onze collega’s hebt gelezen, dan weet je al dat inderdaad geen dag gelijk is als je bij Verno Verhuur werkt: Ik kan er niks anders van maken… De ene keer sta je bij de start van Maarten van der Weijden z’n 11stedenzwemtocht, krijg je een rondleiding, neem je een kijkje bij een infra-project, bezoek je een onderstation of sta je een evenementenklant te interviewen tijdens een uniek event. Mijn baan bij Verno is lekker veelzijidig, want naast marketing bemoei ik me met nog veel meer; van het bestellen van kerstpakketten tot het volledige kledingbeheer en van de veiligheid van onze collega's tot duurzaamheid in de breedste zin van het woord.

Wat was je eerste indruk van Verno? En, hoe kijk je nu naar de firma?
Tijdens de eerste kennismaking werd de trend gezet, er was geen twijfel mogelijk; Verno was een no-nonsense & hands-on bedrijf. Of in normaal Nederlands; werk hard en doe maar normaal.
Dat beeld is niet veranderd de afgelopen jaren; er wordt onderling heel veel gelachen en tegelijkertijd zijn er hoge verwachtingen van elkaar. Doe maar normaal is de insteek in onze service; wij lossen het gewoon op. Tegelijkertijd leggen ze bij Verno Verhuur de lat hoog; doe maar normaal en lever gewoon hoogstaande kwaliteit.

Welke eigenschappen komen je goed van pas in je werkzaamheden?
Nieuwsgierigheid, creativiteit en goed kunnen googlelen ; )
Uiteraard publiceren wij van de afdeling marketing vaak over materieel en de technische aspecten, maar die kennis heb ikzelf niet altijd paraat. Een vraag aan een collega is gelukkig snel gesteld en anders is er de welwillende zoekmachine.

Welk advies geef jij nieuwe Verno-collega’s?

  • Je collega’s hebben jarenlange kennis & ervaring; maak er gebruik van.
  • Alleen maar plat, zeg maar, werken om het werken maakt niet zalig. Bij Verno kleur je buiten de lijntjes en heb je geen 9-tot-5-mentaliteit, Verno zijn we samen.
  • Wees jezelf en leg ook je eigen lat hoog; groeien doe je namelijk met elkaar.

Wat is de grappigste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte?
Ik ben bang dat dit er in de ogen van mijn collega’s veel te veel zijn om op te noemen. Ze vinden het hier vooral ontzéttend grappig dat ik het wekelijkse lekkerbekje (vrijdag-snackdag!) met mes en vork eet. Snap je dat nou?

Wat zou jij voor je werk nog graag eens willen leren?
Geleerd heb ik binnen Verno al veel, maar als ik nog eens zou kunnen leren hoe mijn collega het overzicht over de afdeling houdt, daarbij niets uit het oog verliest en altijd op tijd schakelt dan zou ik dat best wel handig vinden.

Waar mogen je collega’s jou voor wakker maken?
Om mij wakker te krijgen, heb je grof geschut nodig. Ik slaap altijd als een roosje!

Pagina delen.