Meer verno.

Achter de schermen.

Verno vorm
Romke Elzinga.
Chauffeur Verno Sanitairverhuur

Romke Elzinga

De vrijheid die ik als chauffeur ervaar op het asfalt, maar ook de verschillende locaties en de vele mensen die ik ontmoet, maken mijn werk leuk.

In februari 2012 ben ik binnen de Verno Toiletservice als chauffeur-reiniger aan de slag gegaan en sinds die tijd ga ik iedere dag met plezier naar mijn werk.

Hoe ziet jouw dag eruit? 
Mijn werkdagen als chauffeur-reiniger bestaan uit het rijden van routes. Aangestuurd door een planner bestaan deze routes uit het leveren, ledigen, reinigen en retourneren van mobiele toiletten. Naast de standaard werkzaamheden vind ik het leuk om contact te hebben met de verschillende klanten en doe ik graag een stap extra; een spinnenweb in een hoek is snel verwijderd.

Wat is het leukste aan je baan? 
Het contact met klanten, de verschillende locaties en de vrijheid die ik ervaar als chauffeur zijn voor mij echt de pluspunten. In de zes jaar dat ik hier nu werkzaam ben, zijn er veel zaken vernieuwd en verbeterd. Een groot pluspunt zijn de gesloten wagens, waarmee wij zelfs bij lichte vorst nog kunnen rijden. 

Wat was je eerste indruk van Verno? En, hoe kijk je nu naar de firma?
Vanaf het begin vond ik Verno een fijn bedrijf. Nog steeds dus; er wordt naar je geluisterd, de kwaliteit en service zijn onverminderd hoog en door vernieuwing weet ze haar concurrenten voor te blijven.

Welke eigenschappen komen je goed van pas in je werkzaamheden? 
Een rustig karakter en een sociale insteek komen mij goed van pas.

Welk advies geef jij nieuwe Verno-collega’s? 
Geen dag is hetzelfde en om onze kwaliteit en service op hoog niveau te houden is snel schakelen soms gewenst. Stressbestendigheid is dan ook een aanrader.

Wat zou jij voor je werk nog graag eens willen leren?
Een cursus EHBO lijkt mij nog weleens nuttig, voor als er tijdens de werkzaamheden het één of ander gebeurt.

Waar mogen je collega’s jou voor wakker maken?   
Voor heerlijk eten, mag je me wakker maken!
 

 
Pagina delen.