Meer verno.

Word jij onze nieuwe collega?

Om een service- en kwaliteitsniveau zoals men dat van Verno gewend is te kunnen garanderen spelen goede en gemotiveerde medewerkers een belangrijke sleutelrol. Een goede balans tussen privé en werk, passende opleidingsmogelijkheden, goede arbeidsomstandigheden en -voorwaarden, interne doorgroeikansen en een goede werksfeer hebben dan ook de voortdurende aandacht van de organisatie. Mede daardoor kan Verno met trots zeggen al jaren een zeer stabiele groep tevreden medewerkers te hebben.

Verno vorm

Verno Verhuur Bedrijfsvideo 2023

“Middernacht en aardedonker. Een wegvallend navigatiesysteem. Ik wist niet waar ik de klant zoeken moest…., tótdat ik de lichtmast omhoog draaide. Met een zee aan licht wist de klant mij te spotten en mij naar de exacte locatie te leiden. Zo kon ik alsnog de lichtmast afleveren en kon de klant weer verder.” Het is een anekdote die collega Gooitzen de volgende werkdag aan de koffietafel vertelt. Tegelijkertijd is het veel meer dan enkel een anekdote. Het is Verno. Altijd praktisch, zonder poespas en op zoek naar de best mogelijke oplossing. Ook voor duurzame huuroplossingen. Met Verno kan je verder. De anekdote werd de basis voor onze nieuwste bedrijfsfilm. Daarin laten we je graag kennismaken met onze werkwijze, je bekijkt ‘m hier.
We vertellen je graag over Verno en onze medewerkers

Over ons

“Middernacht en aardedonker. Een wegvallend navigatiesysteem. Ik wist niet waar ik de klant zoeken moest…., tótdat ik de lichtmast omhoog draaide. Met een zee aan licht wist de klant mij te spotten en mij naar de exacte locatie te leiden. Zo kon ik alsnog de lichtmast afleveren en kon de klant weer verder.”

Bovenstaande quote is een anekdote die collega Gooitzen de volgende werkdag aan de koffietafel vertelt. Tegelijkertijd is het veel meer dan enkel een anekdote. Het is Verno. Altijd praktisch, zonder poespas en op zoek naar de best mogelijke oplossing. Ook voor duurzame huuroplossingen. Met Verno kan je verder.
Het avontuur van Gooitzen werd de basis voor onze nieuwste bedrijfsfilm, daarin laten we je graag kennismaken met onze werkwijze.

Een kijkje achter de schermen

Wie zijn wij? Wij zijn Verno!

Maak kennis met de mensen achter Verno en neem een kijkje achter de schermen. 

Dit vinden onze klanten.

Benieuwd naar de ervaring van onze klanten?

Het is voor ons belangrijk dat afspraken na worden gekomen, dat er direct en snel actie ondernomen wordt en dat de service goed is. Als ik mijn contactpersoon bij Verno ’s nachts app, dan is het de volgende dag geregeld.

Oene Willem van der Woude, uitvoerder KWS Infra BV.

Snelheidsgarantie.

Snelle levering, korte lijnen

Adviesgarantie.

Vrijblijvend advies op maat van ervaren professionals

Instructiegarantie.

Duidelijke instructie over de bediening van machines

Bereikbaarheid.

Continue bereikbaarheid met 24/7 calamiteiten- en storingsdienst

Kwaliteitsgarantie.

Hoge kwaliteit materieel, uitermate geschikt voor zakelijk gebruik.

Pagina delen.