Meer verno.

Achter de schermen.

Verno vorm
Peter Schuitmaker.
Vestigingsleider Sneek

Peter Schuitmaker

Het hele team van Verno staat voor dezelfde waarden; Schouders eronder en gaan.

Wij zijn Verno! Wat wilde jij ‘later als je groot bent’ eigenlijk worden? Waar ben je trots op? Waar mogen we jou voor wakker maken? De ene collega werkt achter de schermen, de andere tref je aan de telefoon en weer een ander bezorgt je materieel op locatie: Ontdek de drijfveren van team Verno en leer onze collega’s beter kennen met Wij zijn Verno!

Hey Peter! Mogen we jou wat vragen..?
Jawis! Ik ben vestigingsleider in Sneek en samen met mijn naaste collega gaan we tot het gaatje om problemen op te lossen. En ook al is dat soms een uitdaging, het slaagt altijd. Samen zetten we Verno Sneek op de kaart en laten we ook Súdwest-Fryslân kennismaken met onze service.

Jouw favoriete advies =
Vaak bist te bang! Maar ook heel cliché; doe wat je leuk vindt, dan komt de rest vanzelf.

En heb je ook een goed advies voor nieuwe Verno-collega’s?
Luister naar je naaste collega’s. Neem maar aan dat ze vaak gelijk hebben, de meesten werken hier al een tijdje.

Waar ben je trots op?
Op onze prachtige dochter. En dat ik het met een kappersopleiding zover geschopt heb : )
Ik wilde altijd graag monteur worden en na een aantal banen in verschillende sectoren te hebben geprobeerd ben ik hier erg goed op m’n plek.

Wat is het leukste aan je baan?
De afwisseling! Op het ene moment zit je achter het computerscherm van alles te regelen en zo sta je achter in de werkplaats materieel klaar te maken voor verhuur. Het is een hele brede functie waarin nooit een dag hetzelfde is.

Welke eigenschappen komen hier van pas?
Nou, ik blijf lang rustig dat is best een groot voordeel. Hierdoor kan je ook beter plannen en blijf je overzicht houden. 

#wijzijnverno
Allemaal dezelfde visie hebben, dat is best bijzonder. Het hele team van Verno staat voor dezelfde waarden; Schouders eronder en gaan. Mooi om onderdeel te zijn van zo’n team.

Energie krijg jij van:
Ik krijg er energie van als een klant tevreden het pand verlaat. Maar ik krijg ook energie van een goed gesprek bij de koffietafel of een gesprek over nieuwe technische ontwikkelingen.

Pagina delen.