Meer verno.

Leven is meer dan werken alleen

Misschien wil je op woensdagavond voetballen met je maten, op zaterdag spelen met de band of misschien wil je liever iedere dag op tijd thuis zijn om samen met je kinderen, al rollebollend, de woonkamer onveilig te maken. Wij houden ervan als onze collega’s lekker in het leven staan, want dan ga je er ’s ochtends weer fris tegenaan. De mensen, dat is de plus van Verno.
Wij zijn dol op een fijne werksfeer, en de meesten van ons vinden een uitdaging op z'n tijd een must. Naast hard werken, maken wij dan ook graag tijd om hard te genieten. Dat is pas lekker relaxed.

Verno vorm

Fit met Verno - 2022

11 juni 2022

Een tópdag met gelukkig veel beter weer dan afgelopen Pinkstermaandag. Om 7:30 verzamelde de groep fietsers bij Verno Leeuwarden, om aan de tocht Rondtie aover `t zuden te beginnen richting Verno Meppel. Bij de lunch sloot ook de jongste deelnemer Peke (14) aan, de laatste 100 kilometer was het peleton dan ook weer op volle sterkte.

De eerste groep wandelaars werd naar Verno Sneek getaxied door Evert en Fokke en begon vol frisse moed aan de Alvestêde-etappe naar Verno Leeuwarden. Op Tsjerkebuorren stonden Gerrit en Fokke klaar met heerlijke soep van Gooitzen en at ook de tweede groep (afgeleverd door Martijn en Remco) wandelaars mee. Blessures waren er in alle groepen gelukkig niet en met dank aan Gerrit werden de nodige vitamines genuttigd en kon de eindsprint richting Leeuwarden worden ingezet.

Met een fantastische eindspurt vanaf Sneek (foar de wyn is elts in hurdfytser!) haalde de groep wielrenners de wandelaars tóch nog in, op het nippertje, dat wel. Maar eerlijk is eerlijk, zij waren als eerste binnen. Worst, nootjes en pizza gingen er bij de finish goed in, de dag werd met het nodige gelach afgesloten.
Op naar de volgende uitdaging; Wadlopen in de zomer!

  • Rondtie aover `t zuden | Groep 1 fietste 177 kilometer: Verno Leeuwarden, Verno Meppel, Verno Sneek, Verno Leeuwarden.
  • Alvestêde-etappe | Groep 2 liep 31,95 kilometer (‘Heh? Dat is wéér meer dan afgesproken?!’) van Verno Sneek over Ysbrechtum, Boazum, Easterwierrum, Jorwert, Bears en Boksum naar Verno Leeuwarden.
  • Greidhoeke-route | Groep 3 liep 16,8 kilometer van Easterwierrum, Jorwert, Bears en Boksum naar Verno Leeuwarden.


Bedankt Gooitzen, Bouke, Gerrit, Fokke, Andre, Evert, Martijn, Remco en alle collega’s die we hier per ongeluk vergeten te vermelden!

 

Terug naar overzicht
Pagina delen.