Meer verno.

Leven is meer dan werken alleen

Misschien wil je op woensdagavond voetballen met je maten, op zaterdag spelen met de band of misschien wil je liever iedere dag op tijd thuis zijn om samen met je kinderen, al rollebollend, de woonkamer onveilig te maken. Wij houden ervan als onze collega’s lekker in het leven staan, want dan ga je er ’s ochtends weer fris tegenaan. De mensen, dat is de plus van Verno.
Wij zijn dol op een fijne werksfeer, en de meesten van ons vinden een uitdaging op z'n tijd een must. Naast hard werken, maken wij dan ook graag tijd om hard te genieten. Dat is pas lekker relaxed.

Verno vorm

Dirk-Jannetjes

6 december 2023

Je kent ze misschien wel.., het type collega dat altijd de lachers op z’n hand heeft, vaak net iets te snel z’n mond opentrekt, niet vies is van een gezonde dosis zelfspot maar daar soms per ongeluk ook z’n werkgever in betrekt?

Onze Dirk-Jan is het zonnetje in huis, maar drijft óók graag de spot met al z’n collega’s. Een tijdje terug kwam ie met ’t lumineuze idee om mobiele toiletten op aanhanger te laten bouwen. Inmiddels hebben we hier een stuk of wat van en worden ze trouwens ook goed verhuurd: “Ik denk dat ik hier maar een eigen bedrijf in start!” riep DJ luidkeels en net wat te enthousiast tegen Jan in een volle kantine…

Het was best lang zoeken, maar het is gelukt: Sinterklaas bracht gisteren een wel heel speciaal kadootje (en een gedicht van twee kantjes) voor hem langs. En zo zat Dirk-Jan ‘s middags, met permissie, aan z’n bureau heerlijk met z’n nieuwe bouwpakket te spelen!

Groetjes
van je collega's.

 

 

Terug naar overzicht
Pagina delen.