Meer verno.

Leven is meer dan werken alleen

Misschien wil je op woensdagavond voetballen met je maten, op zaterdag spelen met de band of misschien wil je liever iedere dag op tijd thuis zijn om samen met je kinderen, al rollebollend, de woonkamer onveilig te maken. Wij houden ervan als onze collega’s lekker in het leven staan, want dan ga je er ’s ochtends weer fris tegenaan. De mensen, dat is de plus van Verno.
Wij zijn dol op een fijne werksfeer, en de meesten van ons vinden een uitdaging op z'n tijd een must. Naast hard werken, maken wij dan ook graag tijd om hard te genieten. Dat is pas lekker relaxed.

Verno vorm

Let's make memories

23 januari 2024

Bijna precies een jaar geleden deed Jan hoogstpersoonlijk Verno op haar grondvesten schudden: Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst nodigde hij alle collega’s uit om samen met hem op reis te gaan. En niet zomaar een reisje; zijn keuze was gevallen op Lapland!!

Voor de reis had Jan drie hele goeie aanleidingen: Hij wordt dit jaar 50, werkt in 2024 al 25 jaar bij Verno en was 1 januari al 20 jaar eigenaar van hét verhuurbedrijf van het noorden! Dat vierden wij als collega’s graag met hem mee.
Na een jaar vol voorpret was het 13 januari dan eindelijk zo ver en reisden wij met z’n allen af naar het verre Levi in Fins Lapland! Het werd een reis om werkelijk nóóit te vergeten:

  • Heerlijk skiën, langlaufen en sneeuwwandelen
  • Op jacht naar het Noorderlicht
  • Stuivend door de sneeuw tijdens een huskytocht
  • Cultuur snuiven tijdens een heus Rendierfeest
  • Samen een wedstrijdje ijsracen
  • Genieten van de overweldigende natuur

Een reis waarbij sommige collega’s met angst en beven voor het eerst een vliegtuig instapten, anderen voor de allereerste keer de lange latten onderbonden, iedereen heeft genoten van het fantastisch mooie land, maar het was vooral een reis om voor altijd te koesteren.

Jan, woorden schieten écht tekort, ONTZETTEND bedankt!


Namens alle collega’s,
Karin & Janneke.

Terug naar overzicht
Pagina delen.