Meer verno.

Achter de schermen.

Verno vorm
Jelmer Vlasma.
Vestigingsleider Meppel

Jelmer Vlasma

Iedere collega is bereid om zijn of haar steentje bij te dragen!

Hey Jelmer! Vertel 's, wie ben je en wat doe je?
Ik ben Jelmer, 26 jaar jong en ben werkzaam als vestigingsleider op filiaal Meppel. Als vestigingsleider ben ik verantwoordelijk voor dit filiaal en samen met mijn collega zorgen we ervoor dat we net dat stapje extra zetten voor de klant!

Natuurlijk; de klant is Koning. Maar hoe speel je dat klaar?
‘Probeer verwachtingen te overtreffen’ adviseerde iemand me ooit. Kom afspraken na die je gemaakt heb, kom niet te laat, maar juist iets eerder en geef bijvoorbeeld gedegen advies. Door dit structureel vol te houden, kan jij je onderscheiden.

Team Verno in een notendop:
Team Verno is samen één. De korte lijnen binnen Verno zorgen er voor dat er snel en goed geschakeld kan worden naar oplossingen voor de klant. Iedere collega is bereid om hierin zijn of haar steentje bij te dragen.

Geen dag gelijk? 
Een dag is erg variërend, echt geen dag is hetzelfde voor mij. Soms ben je bezig met commerciële activiteiten of het acuut regelen van machines voor een klant. Even later ben je bezig in de werkplaats om machines te controleren en weer klaar te maken voor de volgende klant.

Je eerste indruk van Verno?
Mijn eerste indruk van Verno? Dat het een bedrijf zou zijn net zoals andere verhuurbedrijven. Nou, in tegendeel! Wat Verno aan kennis en kwaliteit te bieden heeft, dat is iets waar we echt trots op mogen zijn.

Welke eigenschappen komen je hier van pas? 
Iedereen binnen Verno streeft naar kwaliteit, mijn eigenschappen dat ik secuur en flexibel ben komen dan ook goed van pas!

Pagina delen.